Bagaimana untuk deposit wang atas skrill.com 2019
More information

1. Bagaimana untuk meletak wang deposit menggunakan Skrill

Skrill Moneybookers ialah dompet dalam talian yang serupa dengan PayPal. Ia memberi akses pada anda untuk menggunakan wang dalam talian di mana-mana sahaja. Mudah untuk digunakan - anda boleh membuat deposit wang anda ke akaun Skrill dengan pindahan antara bank yang biasa. Apabila wang anda sudah berada dalam akaun Skrill, anda boleh membuat deposit, bayaran dalam talian atau mengirim wang kepada individu dengan mudah. Anda tidak perlukan kad kredit/debit untuk menggunakannya, dan pembayaran anda akan diproses serta-merta.

Skrill adalah pengurus wang dalam talian kedua paling dipercayai selepas PayPal. Ia ditubuhkan pada tahun 2002. Ia menerima 41 jenis matawang daripada 200 negara serata dunia, dan telah berdaftar sebagai institusi perbankan di United Kingdom. Skrill mempunyai lebih dari 20 000 000 orang pelanggan dan memproses urusniaga sebanyak 15 billion euro setahun.

Deposit diinsuranskan jika kecurian berlaku, dan servis mereka termasuklah pelbagai lapisan keselamatan (protokol http, kata laluan, soalan keselamatan, pengesahan identiti, token keselamatan fizikal sebagai pilihan), ini bermakna hanya anda yang boleh membuat deposit serta pengeluaran (walaupun penggodam berjaya masuk ke dalam akaun anda, wang di dalamnya pasti masih akan selamat).

2. Daftar di Skrill

Untuk mendaftar anda hanya perlu mengisi borang dan ikuti arahan selanjutnya. Pada laman yang pertama, pilih negara serta bahasa yang anda inginkan. Untuk jenis akaun sila pilih Akaun Peribadi.

Pada laman seterusnya, masukkan maklumat peribadi anda - nama, nama keluarga, alamat dan alamat e-mel. Jika anda ingin menghantar jumlah yang besar dari atau ke Skrill (melebihi €10000 sebulan), anda akan diminta untuk membuat pengesahan identiti. Skrill akan menghantar kod pengesahan melalui surat. Mereka juga memerlukan salinan (atau gambar) dokumen identiti anda. Walaupun begitu, tiada apa yang perlu dirisaukan pada tahap ini – semuanya boleh diuruskan dengan mudah jika apa-apa berlaku. :-)

3. Meletakkan deposit

Deposit anda boleh dibuat dengan pindahan antara bank yang biasa atau kad kredit. Skrill mempunyai akaun bank tempatan di banyak negara jadi anda hanya perlu melakukan pemindahan daripada perbankan dalam talian atau cawangan bank terdekat anda.

Terdapat satu perkara penting - untuk faktor keselamatan, deposit permulaan ke Skrill haruslah dibuat dari akaun yang berdaftar dengan nama anda (akaun yang sama digunakan untuk membuat pengeluaran kelak).

Bila membuat deposit, jangan lupa untuk menyertakan nombor rujukan anda, biasa ia dilakukan dengan memasukkan nombor ini di dalam ruangan "mesej untuk penerima". Untuk lebih selamat, anda juga boleh memasukkan nombor rujukan ke ruangan lain yang berkenaan.

Selepas deposit dibuat, anda hanya perlu menunggu 2-3 hari sebelum wang tersebut ditambah ke akaun Skrill anda. Untuk membuat deposit daripada Skrill ke broker, log masuk ke akaun anda di laman web broker dan kemudian pilih DEPOSIT. Anda akan temui Skrill adalah salah satu cara pembayaran. Masukkan maklumat log masuk Skrill anda, sahkan pembayaran, dan wang akan serta-merta ditambah ke akaun dagangan anda.

Cuba strategi menggunakan versi demo

 
 
EUR/USD
+91%
+
$1000.00
Akaun Demo
Dagangan akan ditutup dalam saat.
Data yang dipaparkan tidak menggambarkan maklumat dagangan sebenar. Tujuannya adalah untuk menggambarkan prinsip dagangan CFD
Jadi seorang pedagang!
Adakah anda mahu mengetahui lebih lanjut tentang CFD atau teruskan untuk cuba berdagang pada akaun demo?
Bagus
Terima kasih kepada pelaburan anda sebanyak $500 keuntungan anda daripada transaksi ini adalah $500
Keuntungan
$500
Data yang dipaparkan tidak menggambarkan maklumat dagangan sebenar. Tujuannya adalah untuk menggambarkan prinsip dagangan CFD
 

Selepas mendaftar pada laman web broker, terdapat banyak pilihan deposit yang boleh anda lakukan. Sudah tentu anda boleh menggunakan kad kredit/debit atau pemindahan melalui bank. Jika anda mahu gunakan kad bank, hubungi bank anda untuk mengetahui jika ianya boleh membuat urusniaga dalam talian.

Sangat mudah membuat deposit dengan kad anda, Moneybookers atau cara lain, Neteller. menggunakan pemindahan melalui. Untuk membuat deposit menggunakan pemindahan melalui bank, daftar di laman web ini. Pilih pemindahan Bank Pantas daripada Deposit.

Anda boleh membuat deposit menggunakan kupon prabayar Ukash, yang anda boleh beli di merata tempat seperti di stesen minyak, kedai runcit dan kedai surat khabar, untuk wang tunai.

Tidak kira matawang apa yang anda ingin depositkan, ada kemungkinan broker tersebut akan menawarkan akaun dalam matawang yang lain (contohnya USD atau EUR) Jika itu berlaku, tiada apa yang perlu dirisaukan. Tukaran matawang adalah secara automatik dan percuma tidak kira jika anda membuat deposit atau membuat pengeluaran.

Bagaimana membuat deposit permulaan

 
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Make Money Robot

Robot asas yang membolehkan anda untuk berdagang opsyen binari secara automatik walaupun anda orang baru
Tip pantas: Saya syorkan untuk berdagang pasangan mata wang, contohnya EUR/USD atau CNY/USD.
Deposit minima: $200
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.