Menjadi kaya dengan kaedah ini dan sekarang saya mendapat lebih dari 50,000 RM sebulan. 2019 - Soalan lazim
More information

Adakah kaedah ini selamat dan sah digunakan?

Ya, kaedah ini sah dan semua orang boleh menggunakannya. Ia selamat digunakan di laman-laman web yang berlesen dan diaudit (lihat di sini untuk senarainya). Saya sudah lama gunakan tanpa ada sebarang masalah

Bagaimana deposit permulaan pelaburan boleh dilakukan?

Terdapat pelbagai kaedah untuk membuat deposit dan semua akan saya terangkan di sub halaman ini. Kaedah paling mudah adalah dengan menggunakan kredit kad atau wallet Internet (Skrill atau Neteller). Jika kad anda tidak boleh digunakan, anda masih boleh membuat deposit melalui pemindahan bank (dengan menggunakan perbankan atas talian).

Berapa banyak yang harus saya depositkan?

Saya mengesyorkan untuk membuat deposit sekurang-kurangnya 200€ supaya anda boleh menggunakan kaedah saya. Jika ia tidak mencukupi, berkemungkinan kaedah ini tidak berfungsi serta berisiko. Anda juga mendapat bonus permulaan untuk deposit pertama anda yang berfungsi sebagai "top-up". Sebagai contoh apabila anda membuat deposit sebanyak 400€, kebiasaannya anda akan mendapat bonus sebanyak 400€ lagi supaya anda boleh menjana wang bermula dengan 800€ deposit.

Bagaimana pengeluaran dibuat? Berapa banyak pengeluaran yang harus dilakukan?

Secara amnya saya mencadangkan untuk membuat pengeluaran sekali sebulan. Pengeluaran sekali sebulan adalah percuma, jika anda ingin membuat pengeluaran lebih kerap, anda akan dikenakan bayaran. Bila anda ingin membuat pengeluaran, hanya tekan butang PENGELUARAN pada akaun anda, kemudian anda akan diminta untuk memasukkan butiran akaun bank anda. Selepas itu, wang akan diterima dalam masa 24-48 jam.

Di mana harus saya bermain?

Saya perlu tekankan bahawa kaedah ini hanya boleh dijalankan pada laman web berlesen dan sudah diaudit, seperti ini. Saya bermain tanpa sebarang masalah, kaedah tersebut berfungsi dan mereka membayar keuntungan dengan serta merta.

Bolehkah kaedah ini digunakan di pelbagai tempat? Berapa lama harus saya bermain?

Ya, itu yang saya syorkan, anda boleh mendaftar di dua laman web, letakkan deposit yang secukupnya di setiap tempat dan kaut keuntungan. Saya cadangkan untuk menghabiskan masa maksimum 30 minit untuk setiap laman. Sebagai contoh jika anda cuba untuk bermain selama 8 jam sehari pada satu laman web, itu akan membuatkan anda disyaki (dan ia membosankan!)

Bolehkah saya menghubungi anda melalui Skype atau Facebook?

Saya membuat laman web ini adalah untuk berkongsi ilmu yang ada bersama semua orang. Saya memang mahukan tetapi saya tidak dapat meluangkan banyak masa untuk menerangkan kaedah ini secara persendirian.
Anda boleh menghubungi saya melalui emel dan mungkin saya akan membalasnya walaupun ia akan mengambil masa beberapa hari.

Kaedah ini disiarkan di sini secara percuma dan ia boleh digunakan oleh semua orang. Anda baca, pastikan anda memahaminya dan kemudian gunakannya. Saya telah tunjukkan peluang yang ada tetapi saya tidak boleh memaksa atau melakukan semuanya untuk anda.

Jika anda masih tidak pasti, mungkin kaedah ini tidak sesuai untuk anda. Kaedah saya ini adalah untuk mereka yang bijak dan tahu apa yang mereka mahukan, bagi sesetengah, pekerjaan 9-hingga-5 adalah lebih baik.

Saya sudah baca tetapi masih tidak dapat memahaminya. Adakah anda mempunyai versi langkah demi langkah yang lebih mudah?

Saya tahu semua ini mungkin mengelirukan bagi mereka yang baru jadi saya telah menyediakan satu versi pendek yang mudah untuk kaedah tersebut. Anda boleh membacanya dengan menekan di sini. Walau bagaimanapun saya masih mensyorkan untuk membaca teks lengkap dan juga komen-komen mereka yang lain di bahagian bawah laman ini.

Perlukah saya memuat turun perisian atau saya boleh mulakannya secara online?

Anda perlu memuat turun klien bagi sesetengah laman web untuk mula bermain. Tetapi tidak semuanya begitu dan anda boleh bermain terus menggunakan pelayar web anda. Versi muat turun hanyalah untuk kemudahan anda dan ianya sama seperti versi pelayar web.

Saya telah cuba untuk masuk ke laman web tersebut tetapi sama ada ia tidak boleh dimasuki atau dihalang. Apa yang perlu saya lakukan?

Memang benar sesetengah laman web mungkin dihalang kemasukan di kebanyakan negara. Cuba mendaftar pada semuanya. Jika tidak berjaya, ia bermaksud alamat IP di negara anda sudah dihalang. Untuk itu, cuba muat turun perkakas yang dipanggil VPN. Ia berfungsi untuk menukarkan alamat IP sendiri kepada negara yang lain. Perkakas VPN percuma yang terbaik dipanggil TunnelBear.

 
Start now

Mendapat wang dalam tiga langkah mudah!

Kaedah saya tidak boleh digunakan di semua tempat. Kebanyakan bank dan pedagang tidak tahu tentang kaedah ini. Walaupun mereka mengetahuinya, mereka tidak akan memberitahu kepada orang kebanyakan dalam apa jua situasi. Disebabkan itu penting untuk memilih broker berlesen yang dipercayai dan membenarkan anda untuk mengaut keuntungan. Di sini adalah dua broker kegemaran saya. Daftar pada salah satu daripadanya - atau kedua-duanya sekali. Kedua mereka menawarkan khidmat nasihat, tutorial video dan penasihat perseorangan - secara percuma.

Cuba strategi menggunakan versi demo:

  Ayrex

Advanced Binary Technologies Ltd
Broker canggih yang mempunyai sokongan pelanggan yang hebat dan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini mempunyai versi demo percuma dan deposit minimum yang sangat rendah
Deposit minima: $5
 

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Broker moden dengan deposit minimum yang rendah
Tip pantas: Broker ini membenarkan dagangan tanpa henti termasuk pada hujung minggu dengan dagangan bermula dari serendah $1
Deposit minima: $10
 
 


  Zaini S. (2001:e68:5447:3c0a:c4b5:625b:d56) menulis

FB atau Whatsapp Grup Utk Olymp Trade

Ada tak siapa2 tahu grup FB atau wassap yang bagus utk kita discuss pasal trading dan juga broker Olymptrade ni ?

  Ninaossen (2402:1980:183:2c86:8cfb:c644:32c) menulis

Bagaimana erk?    Oleh sy sendiri

Bagaimana erk awk blh jadi kaya dn tanpa modal sy masih x fhm n sy juga mahu jafi kaya...tapi semua perkara sy nak buat semua memerlukan modal...dari dulu sampai skrg x berjaya2

  dafisdra qaliff (183.171.116.*) menulis

dapatkan wang dalam masa 24 jam    tiada

saya mohon pihak tuan kongsikn dengansaya tentang cara mendapatkan qang dlam masa 24 jam. saya berminat untuk mengetahui nya.

  muaz abdullah (115.164.52.*) menulis

Tidak tahu jln.nakbelajar.kerja seorang security.

  Byrnes (91.201.140.*) menulis

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan.    2

Olymp trade memang platform trading yg meyakinkan. Dulu gw download versi mobilenya di iphone 4 lawas gw sekedar iseng doang. Mana hapenya udah lola pula. N kerjanya memang seperti jarum jam, ngga beratin sistem sama sekali. Ada banyak fasilitas buat klien juga. Platform web yg nyaman, banyak perangkat trading, tim bantuan yg cekatan. Mereka ngejawab semua, bahkan pertanyaan konyol, cepet banget. Penarikan dana cuma butuh waktu sehari sesuai ketentuan, tapi kalo gw cuma butuh sejam. Kenapa susah banget ya cari info tetnang bonus? Kan bisa langsung diposting pake huruf gede2 di halaman utama.

  Philipp (179.61.131.*) menulis

Buat mereka yg mau mulai trading, olymp trade

Buat mereka yg mau mulai trading, Olymptrade itu platform yg benar2 cocok. Modal di sini kecil, cuma 10 dolar. Apalagi mrk tawarin banyak promosi dan deposit minim banget. Kamu bisa pake akun demo selama yg kamu mau supaya terbiasa sama antar mukanya n nyoba praktek juga. Ada banyak materi pelatihan n webminar. Semua kemudahan trading cuma dengan satu klik aja. Bahkan newbie ada peluang untuk profit di olymp kalo mereka trading dengan pertimbangan dan tenang, itu yg penting. Penarikan dana juga cepat. Proses verifikasi memang mengganggu, tapi ini gangguan yg ngga bisa dihindari n harus dijalani.

  Nicia (5.231.80.*) menulis

platform trading

Aku suka platform trading mereka karena kita bisa analisis aset di situ. Buka aja beberapa window, misalnya buat window pertama waktu pendek, trus di windw kedua waktu yg lebih panjang. Trus pasang dah indikatornya (beda orang pastinya punya indikator favorit sendiri), analisis pasarnya gimana trus tradinglah. Ada indikator namanya "market mood", nah itu kalo bisa jangan dipake. Bikin sell waktu 90% publik buy n bikin sebaliknya.

  hjmdkassim samat (60.50.141.*) menulis

crypto option    whatsat 0139300300

1, tuan berurusan dgn broker mana?
2,olytrend bagus atau tidak.
3.Jika ada untung berapa lama cleam di credit ke akaun kita.
4.berapa RM mula tuan berdagang.
5. indicator apa yang tuan guna dan macamana nak dapat.

  Habsah Othman (115.164.185.*) menulis

Cara bayaran

Macam mana cara nak buat bayaran dan cara nk kluarkan duitnya. Adakah melalui bank.

  MUHAMMAD HARIZ AMZAR BIN HARIONMI (123.136.107.*) menulis

-    -

Bagaimanakah untuk saya menjafi kaya dan pendapatan yang sangat banyak ? Kamu boleh ajarkan saya.

Semua komen (pada laman baru)
 
 
 

 Tambah komen baru!

Tanya sesuatu atau berkongsi pengalaman
Anda akan menerima arahan yang terperinci ke e-mel anda.